De hypotheek startpagina

Over deze pagina

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt natuurlijk meer kijken dan alleen de hypotheek. Zo dienen er verschillende verzekeringen afgesloten te worden, een energieleverancier gekozen te worden en dient de woning voorzien te worden van verschillende gemakken. Op deze pagina bieden wij u graag een overzicht van partijen waar u meer informatie kunt vinden over bepaalde producten die u naast de hypotheek wellicht nog nodig heeft in/voor uw nieuwe woning.

Een opstalverzekering is verplicht in het geval u een hypotheek afsluit, een inboedelverzekering is daarnaast zeker geen overbodige luxe. Daarnaast dient u een nieuwe energieleverancier te kiezen voor uw nieuwe woning en kunt u een aardig bedrag besparen op energie door bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp te plaatsen. Ook met het isoleren van de woning kunt u aardig besparen op de energiekosten.

Let er op dat u aan alle verplichtingen voldoet die de hypotheekverstrekker u gesteld heeft, maar doe niet klakkeloos alles wat u aangeraden wordt. Probeer hierbij oververzekering te voorkomen en maak waar mogelijk gebruik van bijvoorbeeld een collectievenkorting.

Zou u graag een link toevoegen aan deze pagina of heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u contact met ons opnemen.